Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

9 napos montenegrói utazás raftingolással

Főoldal > Hirdetések > Utazás & Turizmus > 9 napos montenegrói utazás raftingolással

Ez a hirdetés már lejárt ! ( 31.03.2019 )

Do not bother advertisers of outdated ads without an absolute necessity, please!

Ha ez az Ön régi hirdetést, törölje ki ... Jelentkezzen be
99,000 HUF
Akció: Szolgáltatás
Kategória: Utazás & Turizmus - Egyéb
Elhelyezkedés: Magyarország, Budapest, Budapest
Leírás
9 napos montenegrói utazás 2017. július 14 és 22. között, félpanziós ellátással. Az utazás programja:
1. nap, július 14.
Indulás előző este, felszállási lehetőségek a Putnok – Bátonyterenye – Budapest útvonalon. Éjszaka az autóbuszon, érkezés a délutáni órákban Sutomoreba, szállás elfoglalása egy 3 csillagos hotelban. Vacsora, amely minden este áll egy levesből, egy főételből, valamint desszertből.

2. nap, július 15.
Svédasztalos reggeli, majd egész napos szabadprogram. A szállástól 50-100 méterre található homokos és kavicsos strand is. Este vacsora a szálláson.

3. nap, július 16.
Reggeli, majd fakultatív kirándulási lehetőség, melynek során ellátogatunk az egykori fővárosba, Cetinjébe, ahol megtekintjük az egykori királyi palotát, valamint a Szent Péter-kolostort. Ezután az ország névadó hegyére, az 1700 méter magas Lovcenre látogatunk el. Itt található II. Peter Petrovic mauzóleuma, aki a montenegrói történelem egyik legfontosabb alakja volt. Az itt található kilátóból lélegzetelállító látvány nyílik többek között a Kotori-öbölre is. Érkezés vissza a szállásra a délutáni órákban. Este vacsora a szálláson.

4. nap, július 17.
Reggeli, majd egész napos hajókirándulási lehetőség Tivatból, amelynek keretében megtekintjük a Kék-barlangot, a Mamula-sziget erődjét, valamint megállunk Zanjicén, egy tengeri strandnál is. A kirándulás ára 20 euro. Este vacsora a szálláson.

5. nap, július 18.
Reggeli. Egész napos szabadprogram vagy kirándulás Budvába, valamint strandolás Montenegró legnagyobb strandján, a Jazzen. Este vacsora a szálláson.

6. nap, július 19.
Reggeli, majd egész napos szabadprogram. Délelőtt városnézési lehetőség Barban: megtekintjük Nikola király palotáját, Stari Bar romvárosát, amelyet a visszavonuló törökök gyújtottak fel, és többek között a kétezer éves olajfát. Este vacsora.

7. nap, július 20.
Reggeli, majd szállás elhagyása. Indulás a Balkán legnagyobb tavához, a Shkodrai-tóhoz. A tónál kb. 3-4 órát töltünk, és lehetőség van részt venni egy szervezett programon, amely hajókirándulás keretében tartalmaz fürdési lehetőséget, ebédet helyi specialitásokból, valamint borkóstolót, helyi borokból. A program ára összesen 24 euro. Késő délután érkezés Scepan Poljébe, szállás elfoglalása, majd vacsora.

8. nap, július 21.
Reggeli, majd raftingolási lehetőség. Kb. 18 km hosszú rafting túra a Tara kanyonban. Érdekesség, hogy a Tara kanyon a néhol 1300 méter mélységével a világ második legmélyebb kanyonja, a coloradói Grand Canyon után. Az evezéshez mindenki kap teljes rafting felszerelést, beleértve a neoprén ruhát és cipőt, mentőmellényt, sisakot. A vízen kb. 4 órát töltünk el. Érkezéskor késői ebéd. A túra teljesen veszélytelen gyerekek számára is. Ára 30 euro. Aki nem akar raftingolni, túrázhat a közeli hegyekre, illetve élvezheti a nyugodt és csodálatos környezetet. Este vacsora a szálláson.

9. nap, július 22.
Reggeli, majd szállás elhagyása, utazás haza. Érkezés az esti órákban.

További információ:
Tel.: +36 20 319 4804
E-mail: vaspisti@gmail.com

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...