Сsak fényképes hirdetések
Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

Ház | Fonyód

Főoldal > Ingatlan > Ház > Ház | Fonyód
54,300,000 HUF
Ingatlan Kategória: Ház
Akció: Eladó
Elhelyezkedés: Fonyód Magyarország
Szobák: 3
Összes beépített terület: 60 m2
Telekterület: 1070 m2
Leírás
Befektetésre alkalmas közvetlen vízparti ingatlan eladó
(Ésszel és pénzzel, pénzt lehet csinálni, vagyont csak ingatlanokkal. Az eladó házat kipofozva, telket rendbe rakva, magasabb áron el lehet adni.)

Balaton déli partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, kb. 300 négyszögöles, összközműves, teljesen bekerített, befektetésre alkalmas, közvetlen vízparti telek, családi lakóházzal eladó. A telek előtt kis nádas van. Ez nem is baj.
Egyfelől védi az ingatlant a hullámveréstől, jégzajlástól, másfelől a víz felőli belátást is megakadályozza. Az ingatlant, a Rendezési Terv nem érinti, a telek elé nincs tervezve sétány. Az ingatlan közvetlen vízkapcsolata megoldott.

A családi ház külső befoglaló mérete 9,55 m x 8,68 m, melyben az alábbi helyiségek találhatók: lakószoba, közlekedő, kettő szoba, fürdőszoba (kád,- mosdó), külön helyiségben WC, konyha és kamra.
A lakótér kb. 59,74 m2 alapterületű. Ezen alapterületen felül kapcsolódik az épülethez kettő fedett terasz, egyik a Balaton irányába néz, mely kb. 25,07 m2, a másik az utca felé, kb. 15,91 m2 alapterületű.
A családi ház padlása egyterű, külső feljáratú lépcsőn lehet felmenni. A külső feljáratú lépcső alatt ki van alakítva egy kerti zuhanyozó-WC-mosdó és egy szerszámtároló.
A családi lakóház 1975 évben épült. Szerkezetei: betonalap, B 30 tégla falazat, fafödém, fa tetőszerkezeten palafedés. Az épület átlagosan karbantartott állapotú, felázások, repedések nem látszanak rajta.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A meleg-vizet gázbojler és villanybojler állítja el. A szobákban gázkonvektorokkal lehet fűteni. A lakószoba laminált parkettás, a szobák padlóburkolata parafa, a többi helyiség cement mozaik lappal burkolt.

A nyári szabadidő, vízparton történő kulturált eltöltésére alkalmas vízparti ingatlan irányára: 54,3 millió Forint. Az ingatlanra költeni kell, az ár alkuképes.
Amennyiben a Vevő megcsináltatja a jelenleg felújításra szoruló tetőt azzal a Gerard cseréppel ami már a helyszínen van, kipofozza a házat, rendbe rakatja a telket, vállalom az ingatlan magasabb áron történő értékesítését. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!
Beállítások
  • Parkoló
  • Villany
  • Kandalló
 

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...