Сsak fényképes hirdetések
Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

Lakás | Garibaldi 7. , Budapest 1054

Főoldal > Ingatlan > Lakás > Lakás | Garibaldi 7. , Budapest 1054

Ez a hirdetés már lejárt ! ( 31.01.2020 )

Do not bother advertisers of outdated ads without an absolute necessity, please!

Ha ez az Ön régi hirdetést, törölje ki ... Jelentkezzen be
63,000,000 HUF
Ár tárgyalható
Ingatlan Kategória: Lakás
Akció: Eladó
Elhelyezkedés: Garibaldi 7. Budapest Budapest 1054 Magyarország
Szobák: 3
Emelet: 4
Emeletek száma: 4
Összes beépített terület: 65 m2
Közös költség / Havi karbantartási díj: 17700
Leírás
Budapest legelőkelőbb negyedében - Lipótvárosban - a Parlamentnél kínálom megvételre ezt a teljes körűen felújított, nappali 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, modern, exkluzív, remek elosztású lakást, melyet igényesség és elegancia jellemez minden részletében.

Lokáció: Parlament, Kossuth-tér, Duna part, Szabadság-tér, Szent István-tér és Bazilika, Vörösmarty-tér, Deák-tér, Lánc-híd, Margit-híd, Margit-sziget, Olimpiai Park és számos egyéb nevezetesség található sétatávolságra innen.

Budapest szívében, a Duna parttól karnyújtásnyira, rögtön a Parlamentnél kínálom megvételre ezt a teljes körűen, magas minőségben felújított, nappali 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, modern és egyben exkluzív, remek elosztású lakást, melyet igényesség és elegancia jellemez minden részletében. Belmagassága 350 cm. A lakás fűtése vadonatúj gáz-cirkó (kondenzációs kazánnal) rendszerrel felszerelt, mely egyben padlófűtéssel is lett kombinálva.
Hűtését a forró nyári napokon egy minőségi Samsung klíma egység biztosítja.
Konyhája egy 3 szobás lakáshoz illően méretezett és teljesen gépesített. A fotókon látható bútorok a lakás tartozékát képezik és az árban benne foglaltatnak.
Két fürdőszobája közül a nagyobbik kádas, a kisebb pedig zuhanyzós, így mindenki magtalálja benne a neki tetsző tisztálkodási módozatot. A lakás felszereltségét és komfortfokozatát az eddig felsoroltakon kívül még egy infraszauna kabin is fokozza.

Az ingatlan befektetési célra, illetve rövid- vagy hosszútávú bérbeadásra is egyaránt kiválóan alkalmas és a lokációt is tekintve garantáltan értéknövelő befektetésnek minősül.

Parkolás az utcában és az 5. kerületben bejelentett lakcímmel teljesen ingyenes. Az utcában mindig meg lehet állni, legtöbbször még az épület előtt is.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
 

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...