Сsak fényképes hirdetések
Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

Ház | Fő tér 6., Nagymaros, Pest

Főoldal > Ingatlan > Ház > Ház | Fő tér 6., Nagymaros, Pest

Ez a hirdetés már lejárt ! ( 31.03.2020 )

Do not bother advertisers of outdated ads without an absolute necessity, please!

Ha ez az Ön régi hirdetést, törölje ki ... Jelentkezzen be
28,500,000 HUF
Ár tárgyalható
Ingatlan Kategória: Ház
Akció: Eladó
Elhelyezkedés: Fő tér 6. Nagymaros Pest Magyarország
Szobák: 4
Emeletek száma: 2
Összes beépített terület: 160 m2
Telekterület: 750 m2
Leírás
Festői szépségű Dunakanyarban, a történelmi Visegrádi várral szemben, Nagymaros szívében eladó azonnal költözhető állapotú, műszakilag teljesen rendben lévő vegyes építésű (tégla/vályog) kétlakásos 2x80 nm-es 4-szobás csupán kisebb részleteiben felújítandó családi ház (pontosabban 3 nagy szoba 1 félszoba 1 manzárdszoba). A 750 nm telekterületű ingatlan ugyan vízközeli, de nem árterületre épült. A házban lévő egymást csak hosszában érintő két lakás külön bejáratú, de igény szerint egybenyitható, így egy hatalmas 160 nm-es alapterületű egyszintes lakássá alakítható. Kívánság szerint természetesen a mellékfalak is elbonthatók, így hatalmas egybenyíló terek kialakítása lehetséges. Mindkét lakrésznek teljesen más hangulata van: az egyik lakás két tágas (közel 25 nm-es) és világos szobájával, egyikben hangulatos cserépkályhával inkább konzervatív értéket hordoz, míg szomszédja nappaliból nyíló álló galériával, boltíves átjáróval és nagy fürdőszobájával kellemesen fiatalos miliőt teremt. A szobák nagy belmagasságukkal (3.4 m) nyugalmat árasztanak és harmonikus teret adnak a kollektív, családi, de az egyéni tevékenységekhez is, legyen az egy finom ebéd vagy egyszerű tv-nézés.

A fűtés az egyik lakásban gázkonvektorral,illetve hagyományőrző módon hangulatos cserépkályhával lehetséges, a másikban ugyanerre a célra parapetes cirkó, padlófűtés, illetve radiátor áll rendelkezésre. Nyáron kifejezetten kellemes a benti hőmérséklet, aki kánikulára érzékeny, az tudja értékelni.

Érdekesség, hogy a padlás a teljes ház alapterülete felett húzódik, statikailag beépíthető, így a lakóterület megduplázható (320 nm!). A pincehelyiség téglával kiboltozott téglapadlózatú 12x4 m-es területű (használható borospinceként, de akár egyszerű tárolóként is).
Az udvaron két sávban gondozott kis kert húzódik, a szélen örökzöld fenyőkkel és tujákkal, a bejárati oldalon pedig virágokkal ültetve. A hátsó, zárt, intim környezetű tágas kert közel 240 nm körüli területet foglal magában, mely szabadon alakítható és szabható személyre: medence, kerti-parti vendégekkel, játszótér gyerekekkel, rendezvény stb.
Udvari parkolás esetén akár 4 gépkocsinak is van hely bőven, ha a hátsó kertet és az oda vezető utat nem számítjuk.
Az épület tető felújított (5-6 éve az egész épülettető körbe új cserepekkel lett áthúzva).
Kábeltévé, internet természetesen van.

Extrák: ipari áram, téglával kirakott fúrt kút (15 m mély), 4 1 melléképület (ebből 2 műhely, 1 fa-tároló). Akinek a kert a fontos, a melléképületek részleges vagy teljes elbontásával annak területét akár meg is duplázhatja.

Közlekedés : pár percen belül elérhető ABC, zöldséges, gyógyszertár, iskola, éttermek, vasútállomás, orvosi rendelő, rendőrség, bankomat, posta, önkormányzat, templom, hétvégenként biopiac és vásár. A csupán 50 km-re fekvő főváros autóval vagy vonattal elég gyorsan megközelíthető. Az igényesen kiépített hosszú kerékpárútvonal nagymarosi szakasza különösen
hangulatos a part mentén és a ligetes, parkos sétányon. Természetesen a kerékpározás mellett számos egyéb szabadidős lehetőség is adott : csónakbérlés, horgászat, úszás, kocogás, kirándulás stb. A levegő tiszta, a Duna illata finom és kellemesen hűvös.

Nagycsaládosoknak vagy vállalkozásnak. Családi használat esetén ideális eset lehet egy- v. többgyermekes gyermekes szülők és nagyszülők összeköltözésénél is.
Másrészről az ingatlan fekvése és egyedi adottságai alapján könnyen alkalmassá tehető olyan vállalkozás telephelyéül is, mint pl.egy iroda, iparos műhely, de megfelelő engedélyek birtokában akár vendéglátóipari célokra, mint étterem, pizzéria, fagylaltozó, cukrászda stb. Ne feledjük, Nagymaros-Visegrád földrajzilag országunk kiemelt turisztikai helyei közé tartozik, ráadásul tavasztól őszig - gyakorlatilag kéthetente folyamatosan - változatos programok vannak a térségben: kulturális rendezvények, zenei- és egyéb fesztiválok stb. A táj és a környezet szépsége igazi látványosság.

Megjegyzés : kisebb értéknövelő felújításokat végzünk folyamatosan a házon és környezetében a leendő új tulajdonos örömére! :)
Beállítások
  • Melléképület
  • Parkoló
  • Háziállatok hűség
  • Villany
  • Vízellátás
  • Telefonvonal
  • Kábel TV
 

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...