Сsak fényképes hirdetések
Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

Ház | Szent Imre utca, Bag, Pest 2191

Főoldal > Ingatlan > Ház > Ház | Szent Imre utca, Bag, Pest 2191
13,500,000 HUF
Ár tárgyalható
Ingatlan Kategória: Ház
Akció: Eladó
Elhelyezkedés: Szent Imre utca Bag Pest 2191 Magyarország
Szobák: 2
Összes beépített terület: 94 m2
Telekterület: 1800 m2
Közös költség / Havi karbantartási díj: nincs
Leírás
Eladni készülök a kis családi házamat. Fényképek az albumban! Budapesttől 25-30 perc autóval. Bagon a főúton van, 150 méterre a központtól (önkormányzat, coop-áruház, zöldséges). Mögöttünk van a templom, az általános iskola uszodával Kellemes távolságra található (kb. fél km-en belül) a művelődési ház és az óvoda, orvosi rendelő,gyógyszertár, valamint egyéb üzletek: lottózó, írószerbolt, vegyesbolt, gázcsere-üzlet, ruházati bolt. Az autópályához közelebb 2 benzinkút van. Reggelente negyedóránként, később óránként megy buszjárat Tura, Gödöllő és Budapest végállomásokra.
A telek 514 négyszögöl, a családi ház kb. 94 nm. 2 nagy szoba, nappali, előszoba, spejz, fürdőszoba nagy konyha, valamint a konyha alatt pince van, ahol a központi fűtés gázkazánja és a meleg vizet adó 80 literes villanybojler helyezkedik el. A melléképület 3 nagy helyiségből áll: 1.garázsként használható, 2. tároló, innen van a padlásfeljáró, 3.tároló, ez alatt külön zöldséges pince van. A főépületet és a mellék épületet egybefüggő tetőtér fedi, a két épületrész közti kb. 4 méter széles fedett részt mi kocsibeállóként használjuk.
Az ablakok kettő kivételével műanyag-, ill.fa hőszigetelt ablak. A bejárati ajtó hagyományos dupla ajtó. Itt is jól látszik a vastag külső fal.
Mind a két szoba hajópadlós, az egyiken szőnyegpadló is van. A többi helyiség egyforma nagy járólappal lett lerakva. A nappali és a konyha kis boltívvel kapcsolódik, a szintkülönbséget 2 lépcsőfok egyenlíti ki.
Az épület a 60-70-es években épült. 1998 után folyamatosan lett felújítva a belső tér, a tető, teljes esőcsatorna-csere volt. Az ablakcserék 2013-15-ben zajlottak.
Festés-mázolás és néhány járólap kicserélése után (járólap van) beköltözhető.
A telken most különböző termő gyümölcsfák vannak, de van hely konyhakertnek, játszótérnek, grillezőnek is. Aki komolyabb kertészkedésben gondolkodik, az mintát vehet a szomszédokról: ők fóliasátorban termelnek eladásra. Saját ásott kút (most le van fedve) és saját fúrt is van a locsoláshoz.
Irányár:13,5 M.ft (minimálisan alkudható)
Érdeklődni lehet: e-mail-en vagy hozzászólással
Megtekinthető egyeztetett időpontban, hétvégén.
Beállítások
  • Garázs
  • Melléképület
  • Gyümölcs kert
  • Villany
  • Vízellátás
  • Internet
  • Telefonvonal
  • Műholdas TV
  • Kábel TV
 

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...