Сsak fényképes hirdetések
Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

Ház | Várpalota, Veszprém 8100

Főoldal > Ingatlan > Ház > Ház | Várpalota, Veszprém 8100

Ez a hirdetés már lejárt ! ( 31.03.2020 )

Do not bother advertisers of outdated ads without an absolute necessity, please!

Ha ez az Ön régi hirdetést, törölje ki ... Jelentkezzen be
14,900,000 HUF
Ingatlan Kategória: Ház
Akció: Eladó
Elhelyezkedés: Várpalota Veszprém 8100 Magyarország
Összes beépített terület: 84 m2
Telekterület: 180 m2
Leírás
Eladó Várpalota csendes, nyugalmas részén egy 84 nm-es sorházi lakás. A lakáshoz 180 nm-es kert tartozik.

Az udvarból néhány lépcsőn keresztül érünk az előszobába. Az előszobából nyílik a praktikusan berendezett konyha étkezővel és egy kis kamrával. A bejárattal szemben a nappali kapott helyet melyből elérhetjük a tágas fürdőszobát, valamint egy kisebb közlekedőt, ami a hálószobákhoz vezet. Az előszobából nyílik a pincelejáró, valamint a padlásfeljáró. A padlásrész jelenleg nincs használva, de igény szerint tetőtér beépítéssel bővíthető a lakás. Az udvaron a bejárati lépcső mellett még található egy szerszámos kamra, ami a kerti gépeknek/szerszámoknak ideális tárolást biztosít. A szerszámos kamrában található a kerti locsoló is, amihez külön kerti vízóra tartozik.

A hálószobák és a nappali laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A konyhabútor, valamint a fürdőszobabútor tartozék.

Az ingatlan két éve felújításon esett át így a kornak megfelelő gépészeti és elektromos rendszerrel lett ellátva. A felújítás kiterjedt a tetőrészre és a burkolatokra valamint a nyílászárók hőszigetelt műanyag ablakaira. Az épület külső homlokzati szigetelése és színezése 2011 novemberében készült el, valamint a teljes tetőburkolat cserépborítást kapott. A műanyag nyílászárók teljes cseréje szintén ekkor készült el, a cserével járó belső helyreállítás is elkészült, kivéve a javított falfelület festését – ez a képeken látható. A fűtést és a meleg vizet egy szintén új, még garanciális Ariston gáz cirkó kazán biztosítja. A lakásban található egy Aereco párátlanító rendszer is, ami állandó páratartalmat biztosít a lakásban, így nincs a lakáson belül páralecsapódás illetve penészesedés.

Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette az érdeklődését, a részletekért hívjon bizalommal.
 

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...