Сsak fényképes hirdetések
Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

Építési telek | veresegyház , Pest 2112

Főoldal > Ingatlan > Építési telek > Építési telek | veresegyház , Pest 2112
Építési telek | veresegyház , Pest 2112
20 HUF
Ár tárgyalható
Ingatlan Kategória: Építési telek
Akció: Eladó
Elhelyezkedés: veresegyház Pest 2112 Magyarország
Leírás
Eladó Veresegyházon, a Revetek részen egy 1065 m2 alapterületű telek.


Csatorna csonk telken belül található, gáz, víz, villany a telek előtt. A csatorna közmű hozzájárulás kifizetésre került. A telken található egy ásott kút. A kútnak köszönhetően házi vízmű rendszer kiépítése is lehetséges. A telek előtt tűzcsap is található. A telken található egy vitt beton illetve fa villanyoszlop, árambekötéshez. A telekhez tartozik hitelesített, tervező által készített tervrajz egy kétszintes családi házról, mely igény szerint kérhető. Csendes, nyugodt környéken helyezkedik el a telek. Az utca aszfaltozott, környék rendezett. A telken fenyő és gyümölcsfák is találhatóak. Tömegközlekedés, óvoda, iskola, bevásárló központ, egészségügyi központ, orvosi ügyelet a közelben.

Veresegyház a térség legdinamikusabban fejlődő városa. Budapesttől fél órára autóval, az észak-keleti agglomerációban található. Közlekedés szempontjában távolsági busszal, vonattal, gépjárművel is Budapest, Vác, Gödöllő irányában egyaránt könnyedén és gyorsan megközelíthető. Szép, értékálló családi házas környék. Termálfűtés lehetőség a városban. A városban található egy termálfürdő, színház valamint itt található a Medvefarm is.

Gyermekes családoknak is kiváló választás. Lehetőség van alternatív oktatás igénybevételére ugyanis az állami oktatási intézmények mellett, megtalálhatóak Waldorf, illetve egyházi és magán intézmények is.

Ha felkeltette az érdeklődését a telek. Hívjon bizalommal a hét bármely napján.
Az ár irányár. A telek magánszemélytől eladó.
 

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...