Сsak fényképes hirdetések
Magyar hirdetési oldal
HIRDETÉS FELADÁSA

Lakás | Csobogós utca, Budapest 1151

Főoldal > Ingatlan > Lakás > Lakás | Csobogós utca, Budapest 1151
29,999,990 HUF
Ingatlan Kategória: Lakás
Akció: Eladó
Elhelyezkedés: Csobogós utca Budapest Budapest 1151 Magyarország
Szobák: 1
Emelet: 10
Emeletek száma: 10
Összes beépített terület: 59 m2
Közös költség / Havi karbantartási díj: 26600
Leírás
Budapesten a XV. kerület biztonságos és csendes részén (Rákospalotán) a közkedvelt Csobogós utcai lakótelepen eladó egy teljesen felújított, 59nm-es erkélyes lakás.

A lakás a 10.emelet található, a házban lehetőség van kulcs nélküli bejutásra, a biztonság érdekében a földszinten kamerarendszer is található, a nagy alapterületű lifttel kényelmes a közlekedés.

A lakás 59nm-es, 1 2 félszobás, külön helyiségben található a WC és a fürdő, ill, külön konyha és étkező is van a lakásban ill. egy gardrób helyiség. A lakáshoz tartozik egy pince helyiség is. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van, gyalog 5 percre található az 5-ös, 170-es, 104-es, 204-es busz és a 12-es villamos megállója, melyekkel Újpest Központ 15 perc alatt elérhető. A közelben találhatóak élelmiszerboltok (LIdl, Aldi, Penny) ill. a fóti Auchan autóval 10 perc alatt elérhető. Több iskola, óvoda és bölcsőde található a közelben.

A házban a lépcsőházat tavalyi évben felújították. A közös költség 26E Ft, mely tartalmazza a fűtést, vízmelegítési díjat, lépcsőház takarítását,lift és kamerarendszer üzemeltetési díját ill. a lakásbiztosítást is. A villany, víz fogyasztástól függ, a gáz átalánydíjas.

A lakásban található konyhabútor is teljesen új, az összes nyílászáró és a bejárati ajtó cseréje is megtörtént. Elérhető a Telekom, Flip, UPC és a DigiTv szolgáltatása is (IP TV, Internet, telefon). A lakásba előre beépítésre került ezen szolgáltatások igénybevételéhez szükséges kábelek.
Beállítások
  • Lifttel
  • Villany
  • Internet
  • Telefonvonal
  • Kábel TV
  • Biztonsági kamerák
 

 
Hozzászólások
Még nincs hozzászólás
Please type a reply text
Reply was added successfully
Válasz
Hasonló objektumok
Please enter Your name
Please enter correct e-mail address
Please enter valid secure code
Hivatkozás sikeresen elküldve
Az Ön neve
Ismerősök e-mail címei
Access to database...